"It tastes like my barbiedoll"

Kategori: Cecilia

Efter årets häftigaste matupplevelse åkte vi hem en stund för att sedan åka mot univeristetsområdet här i chiang mai. Såklart åkte vi med vår bästa den röda taxin, när vi gick på kändes det helt okej. Men ju längre vi åkte började vi bli lite oroliga, vart ska vi? jag menar fyra sjukt snygga tjejer i en taxi som inte har någon aning vart dom ska, borde inte man ta chansen? Haha förlåt oroliga föräldrar, lovar att ni kan lita på taxigubbarna. Men om inte tänkte vi öva på hur man slänger sig ur en bil utan att dö :)

Men vi överlevde färden problemfritt och vi när vi kom fram möte Anns kusin och hennes vänner oss. Vi gick till marknadsområdet och jisses vilka fina kläder!! Tror att vi alla skulle kunna köpa varje klänning på området, dock blev det bara Ann och Johanna som kom hem med fynd. Ja vi pratar fynd! Det som var häftigast med denna marknad var nog människorna, som skandinavier sticker man ut bland tusentals thailändska studenter, men även fast man sticker ut så kände man sig verkligen välkommen.

Efter två timmar av shopping i sjuk värme, så tog vi en paus och köpte iste. Typ världens bästa i denna värme, det coola var också att se hur han tillverkade istet. Show på hög nivå.

Sedan satte vi oss ner vid en slags restaurang, Vi satt där ett tag och skrattade lite åt menyn som enbart var på Thai. Vi tänkte äta lite senare hemma på vår gata (ja vi tänkte äta rotee igen) men plötsligt så kommer en av Anns kusins vänner med rotee till oss, helt oväntat och så himla snällt! Kan också tilläga att detta var den bästa rotee vi någonsin ätit!!!

När klockan blev tio så hjälpte dom oss in en taxi, vi sa hej då och tackade för idag. Alla tjejerna gjorde verkligen vår dag, åkte där ifrån med ett leende helt klart. Taxituren hem gick fint, att åkta igenom ett upplyst Chiang mai är sjukt vackert, längs floden och bland murarna.

Nu säger vi godnatt, vi hörs imorgon <3

 

Kommentarer

  • Lillis säger:

    Ja du Cissi, ni verkar ha det toppen. Visst är Thailand ett väldigt speciellt land med många trevliga människor ? Blir så sugen på Rotee när ni skriver om dem. Mums! Följer eran blogg o drömmer mig bort. Ta hand om er

    2012-09-02 | 20:16:30
  • Gurks säger:

    Nåja Lillis, Rätt fint hemma åsså med 15 grader och spöregn :) Cissi, blir förvånad att du inte kom hem med en klänning, fast många veckor kvar. Puss å Kram //Papps

    2012-09-02 | 21:36:55

Kommentera inlägget här: