Ko Tao

Kategori: Linnea

Hej igen! Tankte beratta lite vad vi har haft for oss i Malaysia, dock har vi ju inga bilder pa grund av telefonolyckan. Men ni far noja er med ord!
Vi spenderade tva natter i Kuala Lumpur, dar vi bl.a. gick och tittade pa the Twin Towers och Kuala Lumpur Tower. Vi var dar pa kvallen sa de var upplysta och vad valdigt imponerade! Hela staden var valdigt fin, ren och nog en av vara favoritstader hittills. 
Sedan akte vi till Pengang (bara en fem timmars resa, vi har blivit proffs pa bussresor) dar vi spenderade en natt. Ingen av oss blev riktigt nagot fan av den staden, kan bero pa att vi kom dit pa eftermiddagen och inte hann gora nagon sightseeing eller nagot sadant. Sa dar spenderade vi en natt, och tog dagen efter en tidig farja till on Langkawi i norra Malaysia. 
Nar vi forst kom dit hade vi jatteproblem med att hitta nagonstans att bo, mycket var fullt och det fanns nastan bara resorter vilket ar lite for dyrt for var budget. Allt var faktiskt ratt dyrt, sa vi hangde mest pa stranden hela dagen. 
Dagen efter det (mycket resor har) tog vi farja till Thailand igen, dar vi tog oss upp till Surrathani vilket ar en stad som alla backpackers i Thailand hatar. Det ar namligen dar man "mellanlandar" nar man aker langa bussresor, och far vanta i typ fyra timmar pa nasta buss. Darifran tog vi en sovbat till Ko Tao, dar vi som sagt ar nu. For tillfallet sa regnar det men forhoppningsvis hinner vi fa oss lite sol anda. 
Formodligen kommer vi till Bangkok den nittonde eller tjugonde, och som ni nog alla vet aker vi hem den tjugoandra. Mindre en an vecka kvar nu, sa borja forbered vara valkomstpartyn! 
Hors snart igen, hall ut i snokaoset dar hemma sa ses vi snart! 

Kommentarer

 • Pappa Johan säger:

  Tack för uppdateringen! Det är otroligt vad ni far runt!
  Jajamen, partyt är förberett och klart, typ... ! Här är det inte så kallt längre men fortfarande mycket snö. Ser fram emot att snart ta emot er på Arlanda!

  2012-12-16 | 21:30:16
 • mormor irene morfar kenneth säger:

  Njut av värmen den sista veckan ni är i Thailand . För här är det snöigt,disigt, ni kommer garanterat att frysa!! Party...! visst julafton.välkomna hem

  2012-12-17 | 16:54:14
 • ann säger:

  Nu är ni snart hemma. I snön o kyla. Längtar!

  2012-12-19 | 07:40:21

Kommentera inlägget här: