Ny stad, nytt land

Kategori: Linnea

Borjar med att be om ursakt for daligt bloggande den senaste tiden... vi har sa mycket annat att gora och det ar ratt svart att fa tag pa billigt och bra internet. Men har kommer ett inlagg i alla fall!
Sedan det senaste inlagget har vi varit pa Phi Phi, visat Annica runt och haft det lika bra som forra gangen vi var dar. Sedan tog vi en 20 timmars bat- och bussresa till Malaysia och Kuala Lumpur, och kom hit klockan fyra imorse. Efter nagra timmars somn har vi nu checkat in pa ett jattebra hostel, dar man bor 16 stycken i samma rum men man har sitt eget lilla bas med spegel och lampa. Hur mysigt som helst! Hittills har vi hunnit med att ga till Central market, och utforska omradet narmast dar vi bor. Ikvall ska vi aka till The Twin Towers, och Kuala Lumpur Tower. 
 
Planen de narmaste dagarna ar att aka till Penang, stanna nagon natt dar och sen aka till Langkawi och sedan tillbaka till Thailand. Med 13 (!!) dagar kvar pa resan galler det att verkligen ta vara pa tiden. 
 
 
 

Kommentarer

 • ann säger:

  Verkar som ni har roligt! Hemma är det 15 minus och snö. Kram

  2012-12-09 | 14:30:14
 • mormor irene morfar kenneth säger:

  Morfar önskar att ni åker båt från Langvani så att ni inte åker buss genom den oroliga delen av södra Thailand. Ingela hälsar så gott till er.
  Sköt om är . Kram Morfar och Mormor.

  2012-12-11 | 17:58:25
 • Pappa T säger:

  Underbart hur ni tar er runt. Håller dock med Morfar K ang södra Thailand. Underskatta inte den ev faran, om det händer något är det faktiskt på riktigt. (Typisk pappakommentar.)
  F ö suger ni f n på att uppdatera bloggen :)
  (Även det en trist pappakommentar...men jag är nyfiken.) Håll ut de sista dagarna, vi ses snart. Var rädda om er. /T

  2012-12-12 | 14:50:38
 • Pappa Johan säger:

  Håller med ovanstående. Var försiktiga!
  Men ni ska förstås passa på och njuta också, och ta vara på tiden. När jag skriver det här är det bara 10 dagar kvar! Sköt om er!

  2012-12-12 | 21:41:00

Kommentera inlägget här: