Erawan National Park

Kategori: Johanna

Sa, som jag lovade i inlagget nedanfor sa blir det tva inlagg idag! Applader!
Igar sa akte vi pa en dagstur med flera olika grejer att gora! Forsta stoppet blev det som vi taggat for HELA resan har i Thailand, namligen att antligen fa bada i RIKTIGA vattenfall! Liksom vattenfall som man ser pa bilder och inga sma mesiga som vi sett forut. Sa, taggade och redo for bad satte vi oss pa en minibuss med tva andra och akte i ca en timme till Erawan National Park dar vattenfallen finns. Val dar sa fick vi ca 3 timmar till att ga runt bland de sammanlagt 7 vattenfallen som fanns i parken, bada och bara njuta av den fina naturen. Vi besokte sammanlang 5 vattenfall, da de sista tva som lag hogst upp var svara att ta sig till. Men, vi var glada anda for herregud vad perfekta vattenfallen var! Inget var det andra likt, men man kunde bada i alla sa det gjorde vi saklart hehe. Det var lite roligt for det fanns riktigt stora fiskar i vattnet som kom fram och nafsade pa benen nar man gick i, lite laskigt men det gick bra anda. Vi lyckades iallafall bade bada i vattenfallen, sta BAKOM vattenfallen och titta ut (forlorade mina solbrillor i samma veva eftersom jag var dum nog att inte ta av mig dom innan hehe) och aka kana nedfor stenar. Helt perfekt om ni fragar oss! Sa vi ar grymt nojda med var vattenfallsupplevelse! :D
 
Efter vattenfallen sa at vi lunch och sen akte vi vidare och red pa elefanter! Det var mysigt det med, men inget slar som sagt vattenfallen. Vi red ju pa elefanter aven nar vi var i Chiang Mai och det var battre da, for da fick vi sitta bakom huvudet pa elefanten osv och det fick vi inte nu, men det var mysigt anda :) vi hann med lite bamboorafting ocksa pa floden! Sen sa akte vi till Death Railway (som vi tyvarr inte visste sa mycket om) och akte med taget tillbaka till minibussen och akte hem. Allt som allt en valdig bra och prisvard dag, och vi skulle garna aka tillbaka till de vackra vattenfallen och bada igen! 
 
 
Linnea och jag pavag for att bada vid det forsta vattenfallet. Som ni ser fanns det sjukt stora fiskar som lag vid kanterna och bara vantade pa att sma turistfotter skulle doppas ner i vattnet. Creepy!
 
 
Lite badande vid forsta vattenfallet! :D
 
 
Det tredje vattenfallet! Detta var det absolut basta vattenfallet eftersom det liksom var som man tankter sig att ett vattenfall ska vara! Det var ganska mycket turister dar men det syns som tur ar inte pa bilderna!
 
 
En obligatorisk gruppbild! Har lyckades dock en random turist nassla sig in i varan bild, haha! Men visst ar det vackert?!
 
 
Har hade vi gatt in bakom vattenfallet, det var som en liten grotta bakom som man kunde sitta i. Ascoolt att sta inne i ett vattenfall faktiskt, inte varje dag!
 
 
Detta ar vid det fjarde vattenfallet. Vid detta vattenfall kunde man kana ned for stenen ner i vattnet! Nathan och jag provade saklart detta och det va roooligt, men man fick valdigt mycket vatten i nasan haha!
 
 
Detta var det femte och sista vattenfallet vi besokte, och formodligen aven det vackraste. Helt sjukt fint, man kunde inte sluta kolla. dar hoppade vi omkring iallafall, det var inte sa halt som det ser ut att vara utan man kunde ga omkring utan problem! Megafint iallafall :D

Kommentarer

  • Mormor Ulla säger:

    Vad härligt det ser ut! Här är det plus tre med en blek sol. Ha det bra i fortsättningen och var rädda om er!
    Stora kramar

    2012-11-19 | 09:01:02
  • mormor irene morfar kenneth säger:

    Morfar Kenneth är avundsjuk. Sköt om er.

    2012-11-19 | 16:46:58
  • Mamma m säger:

    Halloj! ser underbart ut! Vilket härligt äventyr! äter frukost och en grå Novemberdag väntar. Så lite avundsjuk är jag... Många kramar

    2012-11-20 | 06:38:43
  • Annica säger:

    Om det är så där stora läskiga fiskar i vattnet som äter på en kommer jag aldrig aldrig aldrig aldrig någonsin i hela mitt liv doppa en endaste kroppsdel i dessa vatten!!!!!

    2012-11-20 | 13:25:13
  • Pappa Johan säger:

    Rena vykortsbilderna! Men jag än inte ett dugg avundsjuk... Sköt om er och ta det lugnt!

    2012-11-21 | 18:02:30

Kommentera inlägget här: