It's trying to decide if we're food

Kategori: Siriann

Tjena tjena! 
Här kommer ett mycket försenat inlägg. Anledningen till att den är försenad är för att det är jag som skriver den. Mästerbloggaren Siriann är i farten!
 
En snabb uppdatering är att vi träffade min mamma (Panitta) nu i onsdags. Vi hade det hur trevligt som helst, åt lite lunch och prata om lite allt möjligt. Sen överaskade mamma oss med att ta upp 2 marabou kackor ur väskan. Fattar ni hur glada vi blev? Här har vi gått runt i över en månad utan någon typ av ätbar choklad. Eller ah, alla förutom Linnea har gått runt utan chokland (hon tog med sig 5 kilo från Sverige). 
 
Tack så mycket mamma!
 
Sedan bestämde vi oss för att gå på bio. Vi valde vad som till synes verkade som vilken hajfilm som helst. Dock när filmen började så insåg vi snart att detta skulle bli den sämsta filmen i världshistorien. Bait (som filmen heter) handlade om ett par männsikor som fastnar i en livsmedelsbutik under en tsunamikatastrof. Men problemen slutar inte där, nepp, det är nämligen så att även en stor vithaj har fastnat i livsmedelsbutiken och tydligen så gillar hajen smaken av människa (surprise?). Huvudpersonerna var sådanna där stereotypiska karaktärer som finns med i varenda klyschig film i hela universum.
Me här kommer twisten på vår reaktion till filmen. Den var så dåligt att den blev bra! Lätt en av mina favoritfilmer. Klassiska actioscener som när huvudpersonen hoppar ner i vattnet med en hagelbössa var det roligaste jag sätt.
Vi kom ut ur bion helt chockade över hur (oavsiktligt) rolig filmen var. Om ni har chans att se den, gör det. Lovar att ni kommer skratta som ni aldrig gjort förut. 
 
Här är en bild ifrån kanske en av de bästa scenerna i filmen. Vi kan ha varit de ända i biosalen som dog av garv under denna scen! Jag tror alla andra i salongen faktiskt tog filmen seriöst. 
 
Peace Out!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: