Fredag

Kategori: Linnea

Igår möttes vi klockan tio i lobbyn, och åkte sedan till ett köpcenter och åt frukost med utsikt över skytrain och höga hus. Sedan åkte vi ner till bottenvåningen och åt vad som enligt Bosse var världens godaste glass. Och kan väl inte säga att vi blev besvikna direkt. Vi tog smaker som sockervadd, cheescake, choklad, caramel latte och fransk vanilj. 
Sedan åkte vi vidare till ännu ett köpcenter, Paragon. Där besökte vi den enda thailändska H&M-affären! Den är alldeles nyöppnad, bara två veckor gammal. Gissa om vi var taggade. Det var dock rätt så annorlunda från i Sverige, här hade affären vakter och man fick köa innan man kom in. Och väl där inne var det packat med folk och sjukt lång köer till provrummen och kassan. Men ändå, lite roligt med något svenskt.
Efter det åkte vi tll högsta våningen och gick på bio. Den här gången blev det "The Perks of Being a Wallflower" . Tror den blev allas våran favoritfilm faktist, den var väldigt väldigt bra. Kan rekommendera att läsa boken också! 
Sedan åkte vi hem och tog det lugnt ett tag, innan vi gick till Saxophone Club. Där åt vi god mat och lyssnade på ett jättebra bluesband som spelade. 
En mycket mycket bra andra dag i Bangkok! 
Kan också berätta att vi faktiskt har tagit ett beslut (förvånansvärt nog) om hur vi ska göra den närmaste veckan. Vi stannar i Bangkok ett par dagar till, och sedan åker vi förmodligen till en ö i närheten som heter Koh Samet för lite sol och bad. Sedan tillbaka till Bangkok för att fixa visumet, runt 20-24 oktober. Det är ungefär det vi har klart för oss just nu, så det känns bra! 
 

Kommentarer

  • mormor irene morfar kenneth säger:

    Hej vännen! vilken fantastisk marknad ni tycks varit på. Vad ni får uppleva mycket annorlunda saker! Blir nästan avundsjuk. Bra att ni visar så många bilder för då kan vi också se och uppleva lite av det ni gör. kram

    2012-10-14 | 17:55:32

Kommentera inlägget här: