Ett inlägg om mat

Kategori: Johanna

Nu är vi tillbaka från supermarket där vi handlade massa frukost (riktigt frukost, dvs inte nudlar (förutom Cissi)) och även grejer till chokladbollar. Efter några dagar här får man lite chokladbollsabstinens och eftersom det inte finns här så tänkte vi helt enkelt fixa egna. Astaggade. Vi gick först till en ekobutik som var jättefin och hade ett mer blandat utbud av grejer. Försökte ta kort men det kom en vakt och sa till mig, men tog ett iaf hehe. Sedan drog vi till en vanlig butik, åt lunch och handlade det sista som vi inte hittade i den andra butiken. På vägen hem åkte vi världens längsta taxitur med en man som käkade kringlor. Jah. Speciellt...
Snart så ska vi alldeles strax bege oss ut på stan igen, denna gång till en marknad som säljer lite allt möjligt, däribland frukt. Jag ska köpa sjukt mycket mango. Mangon här är så himla god. Dör.
 
Annars så jobbar vi alla på våra bondbrännor (jag har bränt mig. Såklart...) och är glada! Det är lite kul att vädret här faktiskt är toppen i princip hela tiden, vi var beredda på att det skulle regna väldigt mycket. Visst kommer det lite regn då och då, men det är alltid bara en kort stund och sent på kvällen. På dagarna skiner solen och det är asvarmt. ASBRA!
 
Såg även att folk undrat vad Rotee är förnåt. Det är en slags pannkaka med fyllning (den bästa är den med banan och choklad) som man köper i små kök på gatan. Kostar typ 5 spänn och är sjukt gott. Vi har handlat av samma par så många gånger nu att dom känner igen oss och vet vad vi vill ha, haha!
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: