Phi Phi View Point

Kategori: Johanna

Hejsan!
Nu sitter vi i Bangkok men ska inom en timme aka ivag igen! Stallet vi ska till heter Kanchanauri och ligger ca 2 timmar vaster om Bangkok. Dar kommer vi bland annat antligen fa bada i vart efterlangtade vattenfall och massa andra grejer, sa det ser vi verkligen fram emot!
 
Vi kom fram till Bangkok tidigt igar morse efter en lang bussfard pa 16 timmar genom hela landet. Efter nagra fa timmars somn sa bagav vi oss ut pa stan. Det blev ett aterbesok pa Terminal 21 saklart och aven ett annat shoppingcenter som heter MBK som vi skrivit om tidigare. Pa kvallen gjorde vi oss fina och akte till Baiyoke Sky Hotel, tog en drink i deras skybar och upp i deras roterande utsiktstorn pa 84 vaningen! Sjukt hogt upp, och det va kul att tornet roterade sa att man sag hela Bangkok aven om man stod still. Mycket fint! Bilder fran det kommer upp senare, for dom har vi inte hunnit lagga in pa datorn an. 
 
Iallafall, i forra inlagget sa ser ni en bild pa oss fran Phi Phi nar vi gick upp pa ons view point. Jag tankte beratta lite mer om det. Fran view pointen har man utsikt over hela Phi Phi, och det ligger ca 200 meter upp. Vagen upp var lang och brant och bestod mestadels av trappor och branta backar, och det var verkligen sjukt varmt. Vi som ar ganska otrande av oss holl pa att do lite under vissa stunder, men vi klarade oss upp! Det fanns View Point One och View Point Two, vi skulle saklart ga upp till nummer tva som lag hogst upp! Val uppe sa var utsikten fantastisk, Phi Phi ar verkligen en vacker o. Dock ser det lite konstigt ut nar vattnet ar sa lagt pa ena sidan av on och hogt pa den andra, i vanliga fall ar det inte sadar lagt. Det ar aven svar att fanga utsikten pa bild som den ser ut i verkligheten, nar man ar dar uppe ar det sa himla mycket finare an pa bild. Vi hade allra helst velat se solnedgangen darifran men vi orkade inte stanna dar i flera timmar. Dock kommer vi ju aka tillbaka till Phi Phi i december sa vi far gora det da istallet!
 
 
Har var vi pa vag upp for de branta trapporna som aldrig ville ta slut. Nar denna bild togs hade vi faktiskt inte gatt speciellt langt, men vi var anda helt utmattade som ni kan se, hehe. 
 
 
Har ar den forsta View Pointen. Men, har kan man ju inte stanna, man maste ju upp till den hogsta!
 
 
Vi gick och gick. Vagen dit var faktiskt ganska fin nar trapporna val tog slut. Vi gick genom jattefina tradgardar och genom skogen.
 
 
Framme vid View Point Two! Som ni ser sa ar vattnet pa hoger sida valdigt lagt, det ser lite skumt ut. Det brukar som sagt inte vara sadar extremt lagt, iallafall inte de dagarna vi var pa stranden. Det ar namligen pa hoger sida av on som alla badstrander ligger. Pa kvallen kommer vattnet tillbaka iallafall :) men visst ar utsikten vacker?!
 
 
Segerpose!
 
 
Med denna bild sa vi hejda till Phi Phi for denna gang. Men som sagt, vi kommer tillbaka :)
 
Nu vantar en bussfard pa tva timmar mot Kanchanauri! Vi hors nar vi kommer fram (om vi hittar internet!) Puss allihopa!

Kommentarer

  • Mormor Ulla säger:

    Roligt att höra från er igen och att ni verkar ha det så bra. Lycka till i fortsättningen. Men Johanna, vi saknar dig! Kramis

    2012-11-16 | 08:53:10
  • ann säger:

    Ni verkar ha det roligt men ni ser lite trötta ut. Kram

    2012-11-17 | 22:35:21
  • Pappa Johan säger:

    Härliga bilder! Kul att ni har det bra! Blogga så mycket ni kan och hinner, det är så kul att läsa!

    2012-11-18 | 13:18:49

Kommentera inlägget här: