Walking street

Kategori: Johanna

Varje söndag i Chiang Mai så är det walking street, vilket är en slags nattmarknad. Vi har tidigare inte kunnat gå på någon eftersom vi varje helg varit ute på andra äventyr, men nu var det dags. Sagt och gjort, vi gick dit och herregud va mycket folk det var. Det var svinvarmt, trångt och jag tror aldrig jag sett så mycket västerlänningar på samma ställe i Chiang Mai förut. Vi gick runt där ett tag, köpte grejer vi kände att vi ville ha (det finns allt ifrån kuddfodral till konstiga armband till trätavlor till sjalar osv). Mycket trevligt :) sedan tog vi en tur till Starbucks som låg behändiga 10 m därifrån och fikade lite innan vi begav oss ut på stan ännu en gång!

Kommentarer

 • Thomas Brodin säger:

  Kul att ni fortfarande hittar nya saker att göra i Chiang Mai. Blir väl bra ändå sedan att snart dra vidare och möta nya miljöer mm. (Hur ni nu ska klara er utan städerska och Starbucks och sån't? He he. ) Har ni fått någon kontakt med andra ungdomar som är där?

  2012-09-24 | 15:56:28
 • mamma M säger:

  Shoppa, djungel och snälla ? Djur. dessutom cafe latte och stor brownie? låter som en bra tillvaro! Njut !! Här är det höst och kallt om fingar och tår.
  Många kramar

  2012-09-24 | 21:07:49

Kommentera inlägget här: