Quiz Night

Kategori: Johanna

Igår kväll begav vi oss till ett Irländskt ställe som vi hittat här i Chiang Mai. På torsdagar där är det nämligen Quiz Night. Detta tyckte vi lät som något vi helt enkelt borde prova, och eftersom vi missade chansen förra torsdagen så gick vi dit i god tid denna gång, haha. Redan när vi kom dit, typ kanske 20 minuter innan det började, så var det iprincip fullsatt. Quizet i sig var så stört mycket svårare än vi trott, haha, men det var väldigt kul! :) det var 6 rundor, varav varje runda hade ett eget tema, bland annat filmer, människokroppen och geografi. En av rundorna var om musik, och då spelade de olika låtar som man skulle svara på frågor om, och det var den rundan det gick bäst på (vi fick 6 poäng av 11 möjliga som vi sedan dubblade mha en sk Joker, haha). Allt som allt fick vi 36 poäng vilket vi trots allt är rätt nöjda över. Vi är liksom förvånade att vi fick några poäng överhuvudtaget med tanke på frågorna, och att vi eventuellt var lite oseriösa och svarade några skojsvar på de frågor vi inte kunde, haha.
Men sen kom det bästa. VI FICK PRIS! Det sk. "Triers award", alltså för att vi iallafall var med och tappert försökte. Vi dog lite, så himla roligt haha! Så vi är ganska nöjda med vår prestation faktiskt :)
 
Efter att quizet var klart fick vi reda på av en som jobbade där att det fanns en till svensk på stället vi var på! Första svensken vi träffar här faktiskt. Var kul att kunna prata på sitt språk med någon annan här, personen var jättetrevlig och kom med många tips på saker vi kan göra och hur vi ska tänka i olika situationer. Och senare på kvällen träffade vi ytterligare en svensk, från Skåne! Kul att se lite svenskar här, vi har undrat lite vad alla håller hus liksom. Under senaste veckan har dock turistantalet här typ tiodubblats, så några fler lär vi nog träffa på!
 
Lite mörka bilder kanske, men vi är iallafall Team Sverige (eller Team Sveeerch, som han som läste upp frågorna och poängen uttalade det). Som ni ser var vi lite i underläge, hehe. MEN, vi kom inte sist!!!
 


Kommentarer

 • gurks säger:

  Ja men va kul !!! nu börjar ni packpacka på riktigt, Träffa folk, skaffa networking. Kanske vänner för livet runt om i världen. Var inte rädda utan TA FÖR ER. Kan bli ovärdeligt i framtiden. Kram och sköt om er

  //G

  2012-09-14 | 11:01:32
 • cFarmor säger:

  cecilia va jättekul ni har det blir minnen för livet pusskram farmor

  2012-09-14 | 14:12:25
 • annica säger:

  JAG VILL OCKSÅ GÅ PÅ EN IRLÄNDSK PUB!!!! Men snart får Kåge ju göra det :D och efter det bär det av till ett land låååångt bort för att hälsa på några flickor. Vart kan det vara?!

  2012-09-15 | 10:55:52

Kommentera inlägget här: