Hemma bäst

Kategori: Linnea

Nu är vi äntligen hemma! Vi orkar inte riktigt lägga in bilder och skriva om allt nu, men det ska vi göra imorgon. Det kan ni se fram emot! En kort sammanfattning av vad vi gjort: blivit nekade att komma in i Burma, kommit in ändå efter att vi fått VIP-pass, varit inne i massa tempel, träffat vilda apor och apbebisar, varit inne i grottor, sett riktig thailändsk landsbygd, otroligt fina berg och natur, ätit sjuuukt god mat och blivit behandlade som typ kungligheter. Alla har verkligen varit otroligt snälla. 
Vi är alla överens om att vi har haft de bästa dagarna sedan vi kom till Thailand. Ändå känns det väldigt skönt att komma tillbaka till vår stad och vår gata och vår lägenhet, det kändes verkligen skönt att se att vi var framme på vår gata igen efter den fyra timmas långa (och dock väldigt lyxiga) bussresan. Vi känner alla att vi verkligen känner oss hemma här i Chiang Mai, vilket är väldigt roligt eftersom vi ändå bara har varit här i två veckor. 
Nu vet ni alla fall att vi lever och är glada! Och imorgon ska ni banne mig få läsa de mest spännande inläggen någonsin på denna blogg. Godnatt!

Kommentarer

  • Gurks säger:

    Vi Väntar med spänning :)

    2012-09-09 | 21:06:05

Kommentera inlägget här: