Dagens godis

Kategori: Dagens

Två inlägg så snabbt efter varandra? SAY WHAT?, tänker ni. Anledningen är att detta egentligen skulle upp igår men då krånglade det såklart, men här kommer det iallafall, DAGENS GODIS!
 
Igår när vi var och handlade så köpte vi lite Thailändskt godis som vi tyckte såg lite lagom äckligt ut, bara för att pröva liksom. Det är något vi planerar att göra här, äta konstiga saker och sen skriva om det i bloggen, haha. Först ut i denna oändligt långa smakresa (yes, vi gå all in) blir dessa högst syntetiska godisar. De ser ut som runda marshmallows och ska enligt förpacningen vara fyllda med någon smet som ska smaka frukt/choklad. Ser ut som något som iallafall jag (Johanna) inte skulle vara så himla förtjust i, men vem vet!
 
Vad blev domen då?
Först tyckte jag att dom var helt okej, faktiskt. Kändes som att tugga på ett moln ungefär, så mjuka var dem. Smakat mig igen de flesta smakerna nu, och den med chokladsmak var helt klart ätbar, hehe. Den med banansmak var sjukt äcklig (enligt Linnea var den dock rätt god) och den med guava var rätt okej :) Sen fanns det även med litchi och jordgubbe med de skippade jag, då men helt ärligt endast klarar av att äta ett par stycken innan man blir illamående. Jag kan helt enkelt inte komma ifrån den syntetiska känslan typ. Så, helt okej men iiiinte något jag kommer smälla i mig mängder av direkt, haha. 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här: