26 grader i september

Kategori: Linnea

Just nu sitter vi på balkongen och spelar kort, lyssnar på musik och dricker jordgubbsfanta. Det är faktiskt lite småkyligt och vi har tjocktröjor på oss! Helt galet, jag vet. Inte lika galet som vår portvakt dock, han har nämligen dunjacka på sig, även fast det typ är lika varmt som en varm sommardag i Sverige.
Imorgon hade vi faktiskt tänkt göra något till skillnad från idag och igår. Vi tänkte besöka några tempel, gå till turistbyrån och till några bokaffärer.
Imorgon har vi också varit här i typ en och en halv vecka! Det ska vi fira. Allt ska firas.
GODNATT.

Kommentarer

 • Thomas Brodin säger:

  Hej tjejer!
  Det är kul att läsa i er blogg - gör det varje dag - oavsett vad ni hittat på. En del av tanken, antar jag, för er med att vara där ni är, är väl att komma in i en lunk där ni faktiskt inte behöver göra så himla mycket. Slappa, ha kul och se er omkring. Träffa kul människor. Tro mig, ni hinner plugga och jobba tillräckligt sedan. Så ha inte dåligt samvete för att ni vissa dagar inte har så mycket djuplodande att komma med, som någon av er beklagade sig över. Det är kul bara att få livstecknen från er och att få veta att ni har det bra.
  Men det är klart... vad det lider vill vi ha de ingående analyserna och de mognande insikterna. Om varat, och tillvarons konsekvenser i ett mer universellt och globalt perspektiv. Så... spana och reflektera.

  Rock on //Thomas (och ja Jojo - du orkar skriva du också he he)

  2012-09-05 | 20:11:40

Kommentera inlägget här: