Första timmarna i Thailand

Kategori: Linnea

När vi åkte ifrån Sverige igår regnade det så mycket att det regnade in på Arlanda, så det kändes inte särskilt farligt att åka därifrån. Flygresan gick hur bra som helst, planet var knappt halvfullt och de kom och frågade hela tiden om vi ville ha mer juice och cola. Bytet gick helt utan problem, och vi landade i Chiang Mai vid nio lokal tid.
Vi tog en taxi till hotellet, men lägenheten var inte klar än så då passade vi på att gå runt lite i området och lära oss att hitta lite. Det är väldigt mysigt just där vi bor, små gator med massa blommor och fina träd överallt. Vi bor också nära Tae Phae road, som är den stora vägen som leder till den gamla staden. Vi gick till Tae Phae gate, som är en av de största gaterna genom muren till den gamla staden. Där satte vi oss på Starbucks i någon timme och svalkade oss och väntade på att lägenheten skulle bli klar. På väg tillbaka köpte Cissi en tandborste, en påse chips och en flaska vatten för 40 baht vilket motsvarar ungefär 10 kr. Helt klart bra priser alltså!
Lägenheten är hur fin som helst. Två sovrum, två badrum och två balkonger varav det vid den ena växer massa bananträd. Och nästan det allra bästa - den har ac.
Nu ska vi sova lite, och sedan ut och se om vi hittar något att äta. Hörs snart igen!

Kommentarer

  • Mormor, morfar säger:

    Vi önskar er tjejer en toppenresa i Thailand. Vi kommer att följa er genom bloggen. Kram ifrån oss

    2012-08-27 | 21:16:09
  • Gunilla säger:

    Hej!
    Var i går i Sparris och fick en mängd svamp, björnbär m m. Hörde att du/ni var på långresa. Låter spännande och kul. I dag fredag 08.55 så har vi ett härligt regn som sakta strilar utanför fönstren. Väntar nu på Robert och sedan ska vi sätta igång och rensa svamp. Har Thailand några trevliga ätliga svampar?
    Ha de bra och var rädda om er
    Kramar Gunilla o Stig

    2012-08-31 | 08:56:20

Kommentera inlägget här: