Söndag

Kategori: Linnea

Tom gjorde i ordning frukost åt oss och ringde i matklockan klockan åtta. Då hade vi visserligen varit vakna sedan klockan sex, och vi sov kanske max två timmar under hela natten. En tupp hade besätmt sig för att gala  en gång i minuten och grisarna lät som att de blev misshandlade, grodor hade typ konsert och så fort någon rörde sig så skakade hela huset. Annars mådde vi bra! Klockan tio gav vi oss iväg igen efter att Tom sagt "don't forget everything now" och gubben med flöjten spelade oss hejdå. 
 
Vi fortsatte vandra i en halvtimme kanske, men trevlig träningsverk. Det var dock inte alls lika jobbigt den här dagen, så det var lugnt. Sedan hämtade en bil upp oss och vi åkte till elefanterna! Innan vi träffade dem åkte vi zip-line över floden. Kameran ville inte samarbeta då så det har vi inga bilder ifrån, men här är en fin bild från google. 
 
Efter det klev vi på våra elefanter. De var hårda och håriga men söta ändå. Vi matade dem med sockerrör och red en liten tur, och sen badade vi två elefantbebisar (som vi döpte till Dumbo och Kip) som tackade genom att spruta vatten på oss. 
 
Efter det åt vi lunch, det var någon slags buffé med bl.a. pad thai och någon gryta med stekta grönsaker som vi fick till middag i campet också. Sjuuuukt gott. Sedan satte vi på oss flytvästar och gick på en bambuflotte för att åka bamboo rafting i typ 20 minuter. Det var väldigt fint runt floden, men samtidigt rätt segt. Det mest spännande som hände var att det kröp upp en orm på flotten och kaptenen slog ner den med sin bambupinne. 
 
Vi hoppade in i bilen igen, och den här gången åkte vi mot vattenfallet. Det var inte ett "duschvattenfall" som vi hade hoppats på men väldigt fint ändå, och vi såg massa fina fjärilar. Och det var skönt att svalka sig och att tvätta av all lera från benen och fötterna. 
 
Hoppade in i bilen igen, och åkte till stället där vi skulle åka white water rafting. Det var så sjuuukt roligt och nog det bästa på hela helgen. Man sitter i en gummibåt med varsin paddel, och åker på floden som är lite mer "vild" än vid bamboo raftingen. Alla våra kläder blev helt genomblöta och och vi fick typ kramp i armarna, men det var helt klart värt det. Av uppenbara skäl finns det inga bilder men här är en från google så att ni kan se lite hur det kan se ut.
 
Och efter det åkte vi hem, slitna och trötta. Och taggade på att duscha. Och nu lider vi av dödens träningsvärk i alla kroppens muskler. Men vi är väääldigt nöjda med helgen!

Kommentarer

  • Mormor Ulla säger:

    Vilket äventyr! Skönt att allt gick bra. Jättekramar

    2012-09-17 | 16:01:13
  • Gurks säger:

    Cecilia, Åkte du verkligen linan?? i så fall enormt imponerad!!!

    2012-09-17 | 18:02:33

Kommentera inlägget här: